Sommar

Är sommaren här nu...för att stanna? Idag har jag haft en dag utan någon vila...det har gått i ett...men det är bra :-) Började dagen med en rättegång...sen åkte jag och Ludde till Nova där handlade vi vars ett par gympa/löparskor. Inte för att jag tänker börja springa hahaha men man vet ju aldrig och det är ju skönt att gå i dom med! Och ett par sandaler till Julius.

Sen åkte vi till plantagen och köpte blommor till trädgården, hallonbuske, vinbärsbuske och jordgubbsplantor. Jag lämnade sedan Ludde på jobb och åkte hem och började rensa ogräs i rabatterna. Puuuust vilket jobb det är. Tiden gick så himla fort när jag låg där i trädgården och jobbade med solen brännande på ryggen! Så det var dags att gå och hämta Junior :-D Han ville knappt gå hem, han har ju det så kul på dagis.

Vi gick hem och jag fortsatte i trädgården, med Julius hjälp...det är den bästa hjälpen hahaha han är så söt. Han vattnade iaf delar av gräsmattan :-D

När jag legat i rabbaten ett tag och gjjort det mesta var det dags för mat! Tog fram skink och broccolipaj från frysen (hemlagad) som jag värmde till oss. Orkar inte stå och laga mat i sån här värme. Under tiden vi åt tjatade Julius om att vi skulle cykla till Alvin så efter maten hoppade han på cykeln och cyklade till honom. Alvin var inte ute när vi kom till deras tomt så Julius ställde sig vid staketet och skrek "ALVIN" flera gången och tillslut kom Alvins mamma ut och Alvin tätt efter dom är så söta dom små liven!! Dom stoja och stimma tills klockan var halv 8 och det var dags  för oss att gå hem. Julius cyklade hela vägen (från andra gatan) hem, han är sååå DUKTIG!

När vi kom hem åt Julius en macka och tittade på barnkanalen medans jag dammsög och tvättade golven i köket.
Nu ligger vi båda varma o trötta i våra sängar o ska sova.

Imorgon är det loppis i byn sen ska jag och Ludde hem till Carro på examens-fest.
På söndag är det Tosselilla sen grillning hemma hos oss med Julius dagiskompis och hans fräldrar :-D

Godnatt!!

RSS 2.0