Påsk

Påsken drar igång imorgon med skärtorsdag. Är det då man ska åka iväg? Är ganska sugen på att dra från denna konstiga världen och hoppas på att blåkulla är bättre. Mina tankar går till kvinnan som blev mördad på parkeringsplatsen i Landskrona. Världen är så sjuk!!

Har påskpyntat här hemma, LITE...
     

Min bror och hans fru var här hemma och åt frukost imorse, trevligt!!!!
Sen åkte jag in till stan och hämtade Yvette och Cassandra så åkte vi och handlade lite på panduro hobby. Efter det följde dem med hem och pratade lite om det kommande bröllopet :-) hsar gjort lite början på inbjudningskort och menykort...Inbjudningskorten ska bara finslipas lite på insidan och menykorten helt ska vara datorskrivit och lite så
lite smakprov...
     

Mycket som är i fullgång och det är helt underbart. Var o bokade rum på The Lodge till bröllopsnatten idag :-) 

     

Lite bilder...

Julius fyllde 2år och det ska ni få lite bilder på hehe
                 
  
På söndag är det kalas för honom här hemma :-) trist att han fick vänta så länge men så är det när man blir sjuk och vi är ju inte ledig varje helg...(har bara 1 helg tillsammans i månaden)


Min underbara stora pojke!!!

        

Nu ska ja vila mig 30 minuter...har sååå ont i huvudet!!!

Köpt skorna till bröllopet förresten...



Sjukdagar

Vi har varit sjuka i stort sett hela förra veckan...först Julius sen Ludde och sist jag o jag är fortfarande krasslig, hostar o är förkyld och ont i halsen!

Så det har inte hänt så mycket ...

Julius fyllde 2 år den 18 Mars, stora pojken. Han vaknade med frukost o sång på sängen...han blev lite generad såg det ut som hahaha fattade inte vad mamma och pappa höll på med!! Sen fick han present med så klart. En stereo och 2 cd-skivor, som går varma här hemma nu.
Efter frukosten åkte vi och handla varsin prinsessbakelse, mums. Julius fick ljus att blåsa i sin!
Efter det åkte vi in till stan för jag skulle ta måtten till min klänning. När vi sen kom hem var jag ganska kass så det blev inte mer firande, tyvärr. Kalaset på söndagen blev tyvärr med inställt eftersom hela familjen var sjuka nu. :-( men blir kalas tillsammans med Jacob i början av april istället.

idag var det dagis igen för Julius efter att ha varit hemma en vecka och jobb för mig...var ledig jätte mycket förra veckan,  tog bara 1 sjukdag så kände att jag lika gärna kunde gå till jobb idag så vi inte förlorar för mycket pengar. Hämtade Julius efter en lång dag på dagis och åkte direkt hem och lagade mat. Sen ville Julius rita och lyssna på sin nya musik.

Nu ska jag titta på Tv o lilleman somnar väl snart, han är så duktig och ligger och somnar i sin egna säng, sin nya säng :-) varje kväll.

Ensamma söndag

Då var denna helgen med slut...varför går dem lediga dagarna så fort??? :-(
Mamma o pappa kom hit och åt middag i lördags! :-) Vi fick bästa inflyttningspresenten!!! En bakmaskin, har velat ha en sån i flera veckor nu !!!

Sen efter maten åkte pappa hem men mamma stannde och kollade på melodifestivalen med mig och Julius. Blev jätte besviken att inte Salem vann. Tyckte verkligen att hans låt var den bästa!!! Men men vi får se hur det går för Anna i Oslo. Hoppas så klart att det går bra!
Klockan blev mycket så mamma sov över :-) :-) jätte mysig lördag.
Sen idag kom pappa igen och hade köpt med sin bullar, så vi åt frukost tillsammans allihop. Ludde, jag, Julius, mamma och pappa. Det är helt underbart att ha gott om plats och kunna ha folk här utan att behöva känna att man måste sitta på varandra.

Sen åkte mamma och pappa hem och Ludde till jobb så var det bara jag och Julius kvar. Vi gick och sov middag i 1½ timme medans vår fina bakmaskin bakade bröd! Sen när vi vaknade gick vi ut och lekte lite på lekplatsen och gick en runda. Var ute i ca 1 timme sen var det dags att gå hem och laga middag, spagetti och köttfärssås. Sen tig vi ett bad, det är helt underbart med badkar!!! 
Har bakat 2 bröd idag *mums* jag och Julius åt vars en skiva nybakat bröd till kvällsmat.
Nu sover Julius och jag ligger i soffan och väntar på att Ludde ska komma hem. Hade varit kul och se honom sen imorgon jobbar jag hela dagen!

4 dagar tills Julius fyller 2 år, tiden går så galet fort...hänger inte alls med!!!


Skogspromenad

Idag är jag och Ludde lediga tillsammans :-D
Dagen började med att Julius var sin första dag på dagis. Ny inskolning. Det är han och en liten flicka som heter Elin som började på denna, helt nya, avdelningen idag. Ska komma 2 till i Mars och sen 3 till innan sommaren. Kul att han får vara först så han inte behövde komma till ett helt nytt dagis där alla barnen redan kände varandra. Vi var där 1 ½ timme sen gick vi hem, skönt att ha så nära till dagis. Tar ungefär en kvart att gå dit och det är en mysig promenad på morgonen!!
Sen åt vi lunch, korvstroganoff och sen sov vi 1½ timme.

När vi sovit tog vi på oss ordentligt och körde till Sövde och gick i skogen nere vid sjön och mös :-)
           
 (utanför huset)

Bilder på vardagsrum, matrum och vårt sovrum

        
 (uterummet)

Kameran är hittad :-D

Nu ska vi kolla let´s dance

Hejdå

RSS 2.0