Cassandras Kalas

Idag har Cassandra haft 2-års kalas, dem är så stora nu!!

Julius har sovit hos mormor och morfar i natt för Ludde slutade sent och jag jobbade på Chili. Det var tur att han gjorde det för när jag slutade var det full utryckning på stortorget. När vi kommer dit jag och min kollega är där JÄTTE många poliser och 2 ambulanser...och sen tog dem 1 kille på bår och la in i ambulansen. Det visade sig att killen hade blivit skjuten på parkeringen vid stortorget, precis där vi hade våra bilar! Dem spärrade av hela parkeringen så vi fick inte hämta våra bilar. Vi gick in och åt, eller jag åt, hamburgare på Max så ondigt flottigt men bra tidsfördriv hahaha när klockan var halv 6 gav vi upp för dem sa då att teknikerna inte komma ta bort avspärrningen på länge. Vi ringde då våra snälla sambosar som kom och hämta oss. Så det hade varit jobbigt om Julius varit hemma...då hade jag fått ta bussen (eller ringa mamma och pappa) man vill inte direkt ta bussen klockan halv 6 när man jobbat hela natten och det är 11 minus grader ute!!

Nu är vi hemma och Julius kollar på Puh...för ovanlighetens skull hahahaha jag sitter och väntar på att det ska komma en och kolla på vår soffa som vi ska sälja. Förhoppningsvis blir vi av med det idag men då har vi inget att sitta på i en månad hahaha

Nu ska jag städa undan i soffan lite ta bort alla kuddar och filtar!!

Hejdå

Lördag

Då var det lördag och det är jätte mycket snö ute :-) :-( vet inte om jag ska tycka om det eller inte! Det snöar iallafall inte och verkar inte att blåsa heller.
Men vad ska vi göra? Tänkte att jag och Julius skulle ut och åka pulka men vet inte var, inte jätte kul här i Bunkeflo :-( och sen är Julius så himla förkyld och det blir väl inte bättre av kylan där ute. Hans fingrar blir alltid så kalla trots vi har massor med vantar på honom och det tycker han INTE om!
Och det är ingen som vill träffa oss när vi är så krassliga som vi är! Ja vi får väl se vad dagen har att ge.

Igår jobbade jag på Chili som jag skrev i förra inlägget! Det var jätte lugnt dem kanske kända på sig att jag var irriterad över hur det brukar vara hahaha så alla var så trevliga och inte alls så mycket fulla tjejer (o killar). Det känns som att det alltid är tjejerna som är som fullast!

När jag skulle köra hem var det kaos. Det hade snöat jätte mycket på natten och var -8 grader ute. Så det var jätte mycket snö på vägarna, halt och sladdigt. Ingen som skottar så sent (tidigt) tydligen. När jag kom till sista vägen innan jag var hemma, som är en ganska lång väg fanns det bara 1 körbana den andra var täckt ned snö :-( jag kom in i något spår och hela bilen sladdade trots jag bara körde i 30 km/h. Orkade verkligen inte fastna i diket klockan 4 på morgonen. Men det gick bra!

Nu ska jag och lilleman se vad vi ska göra idag!

Igår när jag var på jobb kollade jag min facebook...då hade jag fått ett mail! Blev himla glad och det kom glädjetårar så kunde bara läsa hälften för att jag inte skulle stå och gråta på jobb :-)
TACK!

Lite bilder

       Vi ute och går i vår blivande by :-D

    Bakar oboy-muffins

 Blivande ordningsvakt :-D

    Min lilla riddarpojke :-D

Helgen är här

Ja då var det fredag och jag är ledig hela helgen, på dagarna iallafall :-)
Julius och jag har bara legat inne hela dagen idag, myst i soffan och tittat på Pingu och Nalle Puh. Julius är ganska krasslig, förkyld och hostar :-( Han har varit sjuk en hel vecka nu...började med att han kräktes i 2 dagar och sen fick han feber ett par dagar och nu är det hosta och förkylning!

Ikväll är det jobb igen på Chili, tycker om att jobba där men är lite trött på alla 18-åringar som inte kan bete sig. Var man så när man var 18?? Dricker så mycket så man tillslut inte kan stå på benen sen hålla på och tjafsa med mig när jag ber dem gå hem just för att dem är för fulla...?? Kan absolut inte komma ihåg det så och om man blev så full, vilket faktiskt har hänt...ett par gånger, det ska jag inte sticka under stolen med men jag aldrig få för mig att tjafsa med ordningsvakten.

Nu ska jag och lilleman in och duscha

Naaaaw har let´s dance på TV.n och nu kom Julius och bjöd upp mig :-D räckte mig handen och sa "Dansa" det kan man ju inte motstå

Hejdå


Avatar

Igår var jag och Ludde lediga tillsammans :-) det händer tyvärr inte så ofta !!! :-(
Vi hade en heldag med shopping, tittade till huset, middag och bio.
Vi började dagen med att åka till Team Sportia och handla, nu när vi ska bo på landet får man ju köpa på sig hehehe till mig köpte vi ett par termobyxor, 1 pannband, 1 mössa och ett par stövlar

till Ludde blev det ett par stövlar och ett allvädersställ ;-) sen åkte vi till vår blivande by och tittade till vårt hus, fika på det lilla fiket och var ute och gick en LITEN runda. Det var tyvärr oväder så vi ville inte vara ute för länge!!
Sen åkte vi hem och lagade flygande jacob o hade det mysigt!
När klockan var 20.00 kom mamma hem och passa Julius och vi åkte iväg till Entré!! 
21.00 började bion, Avatar, som var helt underbart bra!! Lång men bra...3 timmar så det blev en lång dag och vi kom i säng sent!!



Idag har jag jobbat 8-18 och tro det eller ej så handlade jag idag IGEN...till Julius

1 Lammulls-tröja långärmad från Benetton
1 Blå & vit rutig skjorta från Benetton

Nu ska jag och min underbara fästman äta semlor :-D

Hejdå

Jysk & IKEA

Idag har jag, Älsk och Julius varit på Jysk och som vanligt handlat...men dem hade ju faktiskt REA :-D köpte 2 STORA handdukar, 2 stora handdukar och 5 små handdukar (till nya huset) det var super billigt hoppas nu de är bra, kändes som det. Sen köpte vi en soptunna till toaletten, sängkläder till mig och Ludde :-) och tillsist så klart till Julius en ny fotölj :-D

Han kan inte riktigt släppa sin gamla fotlj hehehe
Efter att vi handlat så åkte vi vidare till IKEA där vi åt lunch :-D Julius tycker om "bullarna" vi får passa på nu innan vi flyttar, sen kan vi ju inte åka dit bara hur som helst för att äta lunch!!!

Sådana saker kommer man givetvist sakna men vi är inte fast i byn alltid utan klart att man kan hitta på saker ändå. Tar bara en halv timme max att ta sig till stan men man prioriterar nog annat när man har ett hus, finns säkert alltid saker att pilla med!

Imorgon ska vi till Jysk igen...och hämta vårat matsalsbord och stolar :-D och sen ska vi ringa Julius nya dagis och höra om vi kan komma och hälsa på, hoppas!!
Sen på kvällen ska jag och Ludde åka och titta på Avatar 3D 

Är så trött på att man inte kan planera något i god tid...den 26e idag och schemat för nästa månad har fortfarande inte kommit :-( den 14 februari (alla hjärtansdag) firar jag & Ludde 3 år som förlovade :-D vill göra ngt jätte mysigt och överraska Ludde men vet bara att vi är lediga den 14, förhoppningsvis (för det har vi bett om). Men skulle vilja åka iväg kanske 2-3 dagar åka den 13-15 men chansen för att vi skulle vara lediga tillsammans så många dagar på rad är VÄLDIGT LITEN!!!
Vad kan man göra den dagen, tråkigt att bara gå ut och äta som varje år...



Nu ska jag umgås med min son 

hejdå  

Vanlig tråkig dag...

Precis som all nu innan flytten är det ganska tråkigt om dagarna. Men det är bara 1 månad kvar nu wiiiie Började jobba tidigt imorse...redan 7 :-( men bara fram till 10 sen åkte jag hem igen :-) Jag och Julius hade en myyys dag men film och mys i soffan. Julius blev sjuk i fredags natt och har varit från och till sen dess så han fick vara hemma från dagis idag. Jag skulle jobba sen på eftermiddagen igen så farmor och farfar kom hem och passade Julius 3 timmar där på kvällen. När jag kom hem sov Julius och farmor och farfar kollade på guldbaggen 2010 :-) mysigt men så fort dem gick hem vaknade sonen och dörren öppnades. När jag tittade in i rummet stod Julius där och ville komma ut hihihi det fick han en liten stund och NU är han nannig igen så vi ska in och lägga oss.

Jag och Julius gjorde muffins häromdan, Oboy muffins dem blev JÄTTE goda :-) mjölet tog slut så jag fick 1 dl mindre mjöl i smeten...något att rekomendera eller ja iaf en halv dl mindre mjöl än det står i receptet riktigt saftiga och goda muuuums

Nu ska vi nanna

Natti natti

Fredag

Idag är det fredag och jag har jobbat hela dagen, 12-20.30. Ska inte jobba i natt, har inte varit ledig varken fredag eller lördag natt på flera månader så det är faktiskt lite skönt. Tyvärr ska Ludde jobba istället så det blir inget fredagsmys idag heller :-( NÄR ska vi få ha fredagsmys? När vi flyttat till huset!!

Jag shoppade massor på jobb idag :-)

Till Julius:
2 Långärmade tröjor i lite tunnare material från Benetton
1 Pikétröja kortärmad från Benetton
1 Lammulls-tröja långärmad från Benetton

Till mig:
2 Långärmade tröjor i tunnare material från Gina Tricot
1 Långärmad tröja lite tjockare från H&M
1 Lila ögonpenna från H&M

Imorgon börjar jag klockan 10.00 så jag ska lämna hem Julius till mormor och morfar innan jag börjar jobba så Ludde kan få vila.
Nu ska jag försöka söva en stirrunge som springer och busar med pappan som bytar om till jobbkläder och samtidigt dansar han till Let´s Dance han är så söt min lille underbaring!



Natti Natti

Ledig idag

Jag somnade med Julius igår...

Idag har jag varit ledig ifrån jobb...vad ska man göra?? Har en ledig dag på hela denna veckan och kunde inte komma på något att göra! Igår jobbade jag halvdag och då hittade vi på roligheter så idag fick Julius åka dagis. Tycker att det är synd att han ska missa dagis, han tycker det är så kul, bara för att jag har en ledig dag och eftersom jag ändå inte kom på något att göra. Men hämtade honom så klart tidigar än vanligt.

Jag har spenderat min dag på mammas jobb haha skulle bara dit o äta lunch efter att jag lämnat Julius på dagis men stannade i 4 timmar nästan sen åkte jag och hämtade Julius igen. Var inne på Hemtex och tittade på gardinerna som Ludde hade tittat på och dem var jätte fina. Längtar så tills det är dags att flytta!

Nu är dagen snart slut och jag tänkte börja med maten, spagetti och köttfärssås idag :-) 
Ikväll är det som vanligt bara jag och Julius så vi ska bygga pussel, busa och leka lite med tågbanan han fick av farmor och farfar i julklapp! Sen är det dags att sova!

     

Jag köpte en docka till Julius häromdan...en av julklapparna han fick av mormor och morfar var en gitarr och TYVÄRR så var den i sönder och när vi skulle byta den var nästan alla barngitarrer vi kunde hitta i dö dålig kvalitet :-( så jag tog och köpte en docka till Julius istället för en ny gitarr...en pojkdocka. Har fått lite klagomål här och var att man inte kper dockor till pojkar. Julius själv tycker väldigt mycket om sin "bebis" men var det fel att köpa en docka till en pojke??

     

Nu ska jag laga mat

Hejdå!

Pilängsbadet

Idag hämtade jag Julius tidigt på dagis för jag slutade redan klockan 14, så vi skulle åka till pilängsbadet med Yvette (moster) och Cassandra (kusin, som fyller 2 år idag). Först ville han inte gå hem från dagis, som vanligt, men när jag sa att Cassandra satt i bilen och vänta gick det hur bra som helst att gå hem haha "Sanna bilen" tjatade han medans jag tog på honon kläder och skor. 
Det var jätte mysigt på badet, synd bara att det var så mycket folk! Träffade även på min kollega, Linda och hennes Matteo :-) Matteo är 10 dagar yngre än Julius och snart kommer vi nog bo väldigt nära varandra så då kan dem leka!! 

Sen när vi kom hem åt jag och Yvette kinamat som vi handlat med oss på vägen. Julius åt korvstroganoff och Cassandra Lax (barnen fick rester hahaha) 

Nu sitter Julius framför TV:n och tittar på "Pinnu" som han för tillfället ÄLSKAR! Det första han säger när han vaknar o när han kommer hem från dagis hinner vi inte ens ta av skorna förrän han sitter i sin lilla fotölj o ska titta på "Pinnu"


Nu ska jag och Julius gå in o mysa i våran stoooora säng bara jag och han som vanligt på kvällarna. Förmodligen så kommer jag med att somna men FÖRHOPPNINGSVIS så är det bara Julius som somnar hade varit trevligt med lite ensam tid på kvällen, är ledig imorgon så jag behöver inte gå och lägga mig så tidigt!

Lite bilder från idag
        

Har äntligen fått besked om dagis så han bytar dagis den 5 mars och får nycklarna till huset dden 1 mars så det är perfekt!!

Nu ska vi nanna

Natti natti

RSS 2.0