Chili

Har fortfarande inte hittat kameran hahaha...Ludde får leta imorn när han är ledig!!

Denna helgen har jag jobbat på Chili, min sista helg :-(
        
Kommer verkligen att sakna det!!!!!!
nu ska jag bara vara hemma fre o lör nätter o dom helger som jag är ledig ska jag vara HELT ledig o umgås med min familj!! Blev för långt att pendla så mitt i natten o sen måste vi nästan lämna bort Julius varje helg och det är lite trist!!
Denna helgen har farmor sovit hos oss eftersom jag jobbat nätter och Ludde till sent på kvällarna. Så har hon passat Julius. Lättare att passa hemma hos oss där han har alla sina saker o sin säng!

Idag har Sandra, Oscar och Jacob varit här o hälsat på i huset :-D vi åt Pizza o barnen stojade o stimmade. Skönt att här är stor plats för dem att springa på!!!

Nu ska jag se om Julius vill sova efter att han har kollar Pingu sen ska jag se om där finns någor till mig på Tv, förmodligen INTE

Hejdå


Mys-söndag

Allt är nästan klart nu :-) och jag har fotat alla rummen och ska lägga ut :-D MEN tror ni inte att min make slarvar bort kameran..."jag vet var jag har lagt den men kommer inte på det just nu..."
Bilder kommer...

Idag har jag jobbat! Julius har varit sjukling så Ludde har varit hemma från jobb med honom idag! När jag slutade vid 7 åkte jag hem och när jag kom hem var här dukat o maten var klar, tacos :-) stearinljus var tända i hela huset, supermysigt!!!
Vi åt och sen la jag mig i ett bad och Ludde nattade Julius.

Nu ska vi ha lite mys i soffan innan det är dags att sova...tänka att KANSKE man kan gå upp ASTIDIGT imorgon och kolla på hockey SVERIGE-FINLAND. Vill gärna men med tanke på hur morgontrött jag är så är väl chansen ganska liten att jag går upp då!! Nästa inköp tv i sovrummet, hade man bara kunnat sätta den på timer !!!

Hej så länge


Hallen & köket...och matrum


Vår nya fina hallmöbel :-) tyvärr var det bara några centimeter för kort vägg där vi skulle ha hatthyllan så den fick vi hoppa...ha den i grovköket istället!


Vårt mysiga kök, längtar tills vi ska göra om det är inte så förtjust i det men det funkar!!!

Nu ska jag mysa med te :-D
Tyvärr hade jag ingen kastrull och inget te här hahaha  jag som var så sugen!! Men sen kom mamma och pappa och hälsade på och vi åt kakor och drack saft istället :-D hihi
Dem hjälpte mig även med matrummet!!


 
Tyvärr är bilderna inte de bästa...men vet inte var kameran är så får ta med mobilen!!!

Hejdå

Husägare!!!

Nu bor vi i huset!!! Det var vår första natt här i natt!!! :-) UNDERBART!!
Nu ska jag plocka upp kartongerna som står lite överallt hahaha på fredag får vi vår soffa och jag längtar sååå det enda som man märker av!!



Här är vårat sovrum :-D tänkte att jag skulle lägga upp ett rum i taget till er så ni får se hur vi har det :-)
Nä nu ska jag fixa här hemma för om en stund kommer en gamal klasskompis hem o hälsar på! Och sen ska jag jobba i natt :-(

Hejdå

Alla hjärtans dag

Idag har jag och Ludde firat 3 år som förlovade :-D

Dagen började med att Julius kom in med en superfin ros till mig när jag vaknade!! Efter honom kom sen Ludde med ett jättegulligt kort.

Sen när jag kom upp fick jag mina favorit-bullar till frukost, sådana med solrosfrön *mums* sen åt vi kaka mitt på morgonen/förmiddagen :-) Det var en jättemysig morgon, alla hjärtans dag morgon.


Efter frukosten, ja klockan hann nog att bli lite över 2...så åkte vi till jysk och kpte våran hatthylla!! Sen vidare till IKEA och kpte matrums-lampan och kollade ut möbeln till matrummet. Julius fick bullarna och vi delade på en räkmacka!

Sen åkte vi hem och Julius åkte till mormor och morfar så vi kunde byta om i lugn och ro för att som avslutning på dagen åka till våran favoritrestaurang, Babas. Den ligger mittemot mormor och morfar så efter att vi ätit gick vi u och kollade på blåsningen hos dem och sen åkte vi hem.

Nu ska vi nanna!! Stor dag framför oss i morgon, nycklarna till huset ska bli våra!!!

Hejdå

En dålig dag

Idag är en dålig dag :-( Har legat nästan hela dagen och mått skitdåligt!!! Julius är hos mormor och morfar och Ludde jobbar.
Jag har mått dåligt hela dagen, illamående, yr och helt slut i kroppen :-( Har ätit 1 och en halv macka på hela dagen !!! Och jag som ska jobba i natt!

Måste verkligen säga upp mig idag, orkar inte längre!!!

Ahhhh skitdag!!

Vad ska jag äta idag?? Orkar inte att ställa mig och laga något! Pizza? Örrrk men vafan finns det något annat i närheten som går fort??


Hur länge ska det snöa?? Kul o köra hem mitt i natten och man ser inte vägen...vi kan detta nu!! Med snön alltså...

Jag har köpt en ny mascara...igen...men jag kan inte bestämma mig!! Har inte hittat den perfekta ännu. Fast denn är faktiskt riktigt bra! Isadora Vibra



Vill tattuera mig!! Denna fast finare, denna satt jag bara och gjorde på en utbildning så den ska vara lite mer välgjord och kanse något runt om den ... ligger o kollat LAink nu och det blir inte bättre!! Vill alltid göra någon ny då!



Nu ska jag kolla vidare och sen åka o handla mat

hejdå


Sista helgen

Förhoppningsvis i denna lägenheten :-) På måndag börjas det så smått att flyttas och sen som sagt på fredag går stora flyttlasset och sen är det bara till att börja bo!! :-D

Igår var jag på Coop på stadiongatan, dem hade tapetrea 10kr rullen. Så jag köpte tapeter!!! Till fondväggen i sovrummet
 man ser inte så jätte bra men den har lila blommor, svart bakgrund och LITE gröna blad

och sen köpte jag även till hallen, dem var väl inte vad jag hade tänkt mig till hallen mendet funkar! Och för 10kr så hahaha kan vi lägga lite mer pengar på vardagsrums och matrums tapeter


Idag åkte jag dit igen och köpte ett par rullar till bättre med för många än att komma dit och sen saknas det 1 rulle.

Efter coop åkte jag till Ekohallen och köpte roller o papper till golvet, Ludde ska börja med att måla köket på måndag och tisdag...det kanske jag har skrivit...
Sen åkte jag till Maxi och handlade lite mat. Ska äta kassler och potatismos idag!

Klockan halv 5 kommer det ett par och ska titta på vår lägenhet...spännande. Hade varit bra om dem kunnat ta lägenheten tidigare!!
Pinsamt är det att visa lägenheten när här är ett bombnedslag med alla flyttlådor och allt annat man orkar inte fixa något här hemma nu när man vet att vi snart ska här ifrån.

Julius på Maxi


Nu ska jag vila middag, ska jobba i natt. Hoppas Julius med sover en stund till, eftersom jag var så dum och la mig vid datorn först!!!

Hejdå

FLYTT!!!!

Det blir tidigare flytt!! Så nu flyttar vi på måndag!! På måndag och tisdag ska Ludde dit och måla lite i köket och sen onsdag ska jag dit och packa upp lite kartonger som Ludde lämnat av :-D Och se på fredag går stora flyttlaset!!

LÄNGTAR meeeen det är bara torsdag idag och dessa dagarna kommer att gå JÄTTElångsamt!!

Kort inlägg men skulle bara berätta!! Nu ska jag och Julius klä oss för dagis och jobb!

Hejdå

Tidigare

Det blir nog flytt tidigare om alla går med på det. Jag hoppas verkligen det! VILL VILL VILL flytta idag om det hade gått!

Men nu får vi hålla tummarna att mäklaren kan fixa med flyttstäden dessa dagarna som är kvar i veckan så vi kan flytta sen !!!

Idag har jag och Ludde varit på Bo Ohlsson i Tomelilla :-) handlade inte alls mycket. 1 dörrmatta till grovköket, bestick till Julius, en äggdelare och 2 tröjor till Julius.

Sen när vi kom hem åkte vi till Jysk och handlade en hallmöbel. Vi skulle egentligen vänta och köpa den tills vi flyttade men nu var det rea på den så då fick man passa på ;-)




Hittade nu, när jag skulle ta fram bilden på hemsidan, en jätte fin hatthylla med i samma modell.


Blir nog för Ludde att åka och handla den imorgon.

Nu ska jag ta hand om en TRÖTT och kinkig son

hejdå

Julklapp

Igår var vi hemma hos Pierre och Frida!! Det var super mysigt...lite jobbigt att ha en son med sig hahaha han gör ju aldrig som jag säger till honom när vi är borta...inte hemme heller för den delen!
Tack för en trevlig kväll!!

Dagen började med att vi åkte till Veberöd och tittade till huset hihihi skulle träffa han som säljer huset för att se om vi ville ha något som han hade, gardinstänger, hatthylla....mm
Farmor och Farfar kom med förbi och tittade på vårt fina hus :-D
Tog lite mått för att se om allt det vi ska köpa får plats...och det får det utan problem :-)

  

När vi var klara med huset åkte alla till Blentarp och farmor och farfar bjöd på lunch på byakrogen 51.an :-D

När vi kom hem tog vi bara det lugnt i ett par timmar hemma och sen var det dags att ta sig till Staffanstorp!

Hem till Pierre och Frida där vi åt tacos och tittade på melodifestivalen!! Julius fick även...enligt honom bästa julklappen!! Vet inte om mamma och pappa håller med hahaha
  

Nu ska vi åka och titta på en matta

Hejdå

Hockey

                 

Fredagsmys

Idag har jag och Ludde varit lediga tillsammans en HEL dag och vet ni vi ska vara lediga hela helgen tillsammans wiiiie

Idag har vi varit på Åhlens och jag handla ett par jeans så himla sköna och fina :-) Kommer nog köpa acne jeans i fortsättningen de var riktigt sköna!
Sen gick vi till Lilla Torg och fikade på Gökboet. trist att allt blir sämre och sämre, kommer ihåg deras underbara rägbaguetter MUMS. Nu hade dem bara Ciabatta eller bagel och med skagenröra, det är inte alls samma sak. Apelsinjuicen vi drack smakade nästan bara vatten :-( tråkigt. Kommer nog inte gå dit igen, tyvärr.
Sen åkte vi till Bauhaus, Jysk och IKEA och tittade på saker till huset :-)

Nu har vi hämtat Julius ifrån dagis, han fick vara där en stund idag ändå så jag och Ludde kunde få lite tid tillsammans. Så nu väntar vi på att Köttfärsen ska tina så vi kan göra spegetti och köttfärssås :-) och sen soom avslutning på denna dagen ska hela familjen åka och titta på ishockey nere på Arenan!!

Satt precis och räknade på att jag och Ludde har inte haft en hel fredag tillsammans på 5 månader, inte en HEL helg heller för den delen!
Är så glad att jag hittat en ordningsvakt till Chili så jag kan få umgås med min familj ibland :-D

Imorgon ska vi hem till Pierre och Frida i Staffanstorp och äta middag :-) ska bli trevligt

Nu ska jag ses hur det går med köttfärsen!



Hejdå

Februari

Ja då var vi inne i den 2.a månader i 2010, det går fort. Nästa månad händer ju lite roligheter! Först flyttar vi sen fyller Julius år och har kalaset i nya huset :-D

Igår jobbade jag...eller först möte 9-10 sen jobb fram till 22 men såidag fick jag sovmorgon, en ordentlig sådan...börjar klockan 14.45

Ludde är och lämnar Julius på dagis nu sen ska han hem till pappa och hjälpa honom att byta en lampa på bilen.
Förhoppningsvis tar det inte så lång tid,  tänkte att vi skulle packa på riktigt idag. All porslin som man inte använder dagligen och allt annat man kan klara sig utan i en månad ska ner nu. Så ikväll kommer det nog vara flyttlådor i hela vardagsrummet!

Nu ska jag göra något vettigt innan han kommer hem så det är llite gjort eller iaf att jag kanske är klar med mig själv...ja låter bra hoppar in i duschen!!!

Hejdå

RSS 2.0