Plugga

Igår var jag och min stora syster på model lab i Malmö och blev fotograferade! Det var kul, blev sminkade där sen fick vi ta foto. Massor med foton med konstiga poser hahaha kändes lite konstigt att stå med huvudet på sne eller fingrarna i håret mm hahaha men det var absolut kul! Tur att fotografen sa åt oss exakt hur man skulle stå annars hade det nog bara blivit ett gäng trista foton där man stått rakt uppochner.
     
Efter det gick vi till Lilla Torg och åt mat och satt och snacka skit :-) jättetrevlig kväll!!

Idag skulle vi egentligen, "alla" systrarna, fotograferas till ett foto till mamma men Yvette kände sig inte bra igår, hon skulle egentligen också med till model lab. Men det får bli en annan dag!!

Har börjat fundera på att börja plugga...har ju länge varit inne på att läsa till polis men vet inte om det är så intressant längre, tyvärr. Är väl det jag vill innerst inne men usch det är så svårt. Polisyrket känns inte rätt just nu. Så har faktiskt börjat titta på en annan inriktning som också bara är ca 2 års plugg.
Men det får bli till näsat vår. För nu i september börjar Ludde att plugga, han ska gra det i ett halv år. Så vi tar 1 sak i taget!

Nu ska jag leka lite med Julius innan det är dags att nanna kudden!!




Utmaning

Dessvärre är jag inte så duktig bloggare och förstår mig på allt sånt...skulle man sätta in bilden med?? Hahaha det fick bli utan bild...

Jag blev iallafall utmanad av Kim 
Jag ska skriva 7 saker om mig själv som ni inte vet om och sen utmana 7 nya...vi får väl se hur det går?!

1. Jag är mörkrädd...har inte varit det innan men dem senaste åren hatar jag att vara hemma själv på kvällen, eller överhuvudtaget vara uppe när det är mörkt om jag är ensam. Det värsta av allt är att jag hatar vara uppe själv i mörkret men jag kan inte heller somna själv i mörkret. Om jag måste sova ensam har jag en lampa tänd hihi

2. Jag ÄLSKAR Bruce Willis & Mel Gibson. Dem som vet det bara mobbar mig för dem är gubbar, men det gör mig inget !!

3. Mina favorit filmer är då...tro det eller ej haha BRAVEHEART & ARMAGEDDON

4. Jag storbölar till
ALLT! Är nog den mest kkänsliga personen på denna jorden. Speciellt filmer. Räcker att jag ser 10 minuter av slutet av en sorglig film jag aldrig sett förrut så är det kört.

5. Jag har extrem SPINDELFOBI!!!!

6. Jag älskar barnprogram
, kan sitta hur länge som helst och kolla på barnkanalen utan att där är barn i närheten.

7. Sista punkten...detta var inte lätt kan jag säga hahaha men ska komma på en sista nu...
Jag måste ha volymen på stereon, Tvn mm på "jämt" tal när jag har ljudet på t.ex 10, 15, 20, 25...börjar bli bättre på det nu men får inte vara ojämt som 11, 13 el 27...

Jag utmanar

Linda

Anna

Tess

Marlein

Yvette

Catarina

Tina.P


Lycka till damer :-D

Bröllopsfix

Idag har vi varit inne i Malmö för att testa Julius bröllopskläder. Jag var helt knäckt för ett litet tag sedan då jag inte kunde hitta någon som sålde västen Julius ska ha på bröllopet. När vi förra veckan skulle inom och titta på Luddes kläder ringde kvinnan i butiken ett samtal och fixade både västen och kravatten PRECIS samma som Ludde, är så lycklig. Så jag kommer ha dem 2 finaste killarna på jorden!! Ludde i silvergrå frack, vit skjorta, rosa väst, rosa kravatt och svarta skor. Julius med svart frack, vit skjorta, rosa väst, rosa kravatt och svarta skor :-) helt underbart!! Dessvärre blev det inget provande för junior...han vägrade!!! Men det är iallafall undanlagt nu så Luddes och Julius kläder är helt klara :-D

Var även och köpte Julius skor idag ;-) Han älskade dem och ville inte ta dem av sig igen hahaha


Idag har vi även beställt tårtgubbarna på ultimate cake. Blir handgjorda (mer som tecknade figurer) men vi fick dem som vi ville ha det. Rätt färger som matchar våra och sen ... bilder kommer efter bröllopet. Vill inte avslöja för mycket.

Träffade på mamma och pappa på Triangeln i torsdags och då köpte de en jättefin rosa klänning till Cassandra som jag tittat ut + en liten vit kofta. Så Cassandra är med klar!
När dem ändå var i farten köpte dem en tiara till mig, som jag tittat på ett par gånger! :-D

Så nu är kyrkan bokad, lokalen hyrd, kläderna i stort sett fixade (väntar min klänning i slutet av juni och letar fortfarande tärnklänningar), fotograf klar, maten vald väntar bara på att få veta hur många det blir, tårtgubbarna beställda, tårtan...har ett ställe här i Veberöd som jag ska ner och prata med i veckan! Blommorna är valda ska beställas nästa månad redan valt butik pratat med han som ska göra dem och valt blommor.

Håller på att ordna med musiken nu, började med Ludde igår. Kom en bit på vägen men mycket kvar. Vi ska nog hyra en dj in a box verkar smidigast.

Mitt hår har jag hittat haha lät konstigt men ska frlänga det, men inte på riktigt. Gör aldrig om det igen. Denna gången blir det klämmer men med riktigt hår så jag locka det och det ser bra ut. Spännande. Ska bara köpa det men det får bli till nästa månad. Ingen brådska'
Sminket är jag lite kluven på...är inne på att få make-upen gjord av proffs som en kul grej med tärnorna innan bröllopet men vi får se. Vet att Yvette har sagt att hon kan göra det men det är så mycket annat den dagen och ska själv hinna göra vid sig mm.
Ibland hade det varit skönt att vara kille...

Nu tänkte jag beställa ringkudden och blåsbubblorna :-) istället för ris ska gästerna få blåsa bubblor på oss :-D

  

Nu ska jag fortsätta med bröllopsfixet. Julius sover och mannen är med sina kompisar och festar till det på rock-konsert i Svedala! :-D


Önskelista

Nu har vi börjat på våran önskelista fr bröllopet!!Svårt men lite saker har vi kommit på som vi vill ha. Tänkte dela med mig lite :-)

 Jättefin "staty" Cervera

 Vinkaraff, av enkel men fin sort hihi

 IKEA

 IKEA 

 En vit och en svart Cervera




Vårruset

Idag har jag varit ledig :-) skönt! En extra dag vila för mitt knä! Skadade det på jobb i lördags :-( så var hemma ifrån jobb igår. Men det börjar bli bättre nu hade mest ont i lördags och igår. Idag gör det mest ont när jag sätter mig p åhuk eller böjer det mycket.

Gick vårruset idag med jobb, klarade jag att gå 5km idag så är det nog inte så farligt med mitt knä!!Efter att vi gått (och vissa av galningarna sprungit) grillade vi inne i pildammsparken. Det var trevligt och Julius lekte med Matteo :-) min arbetskamrats son som är 10 dagar yngre bara.
Ska jobba imorgon. Det var nog bara precis när det hände och som sagt dagen efter det var värst. Har väl slagit i det ordentligt!

Nu kommer min underbar man hem så ska jag umgås med honom!

Godnatt!


RSS 2.0