Plugga

Igår var jag och min stora syster på model lab i Malmö och blev fotograferade! Det var kul, blev sminkade där sen fick vi ta foto. Massor med foton med konstiga poser hahaha kändes lite konstigt att stå med huvudet på sne eller fingrarna i håret mm hahaha men det var absolut kul! Tur att fotografen sa åt oss exakt hur man skulle stå annars hade det nog bara blivit ett gäng trista foton där man stått rakt uppochner.
     
Efter det gick vi till Lilla Torg och åt mat och satt och snacka skit :-) jättetrevlig kväll!!

Idag skulle vi egentligen, "alla" systrarna, fotograferas till ett foto till mamma men Yvette kände sig inte bra igår, hon skulle egentligen också med till model lab. Men det får bli en annan dag!!

Har börjat fundera på att börja plugga...har ju länge varit inne på att läsa till polis men vet inte om det är så intressant längre, tyvärr. Är väl det jag vill innerst inne men usch det är så svårt. Polisyrket känns inte rätt just nu. Så har faktiskt börjat titta på en annan inriktning som också bara är ca 2 års plugg.
Men det får bli till näsat vår. För nu i september börjar Ludde att plugga, han ska gra det i ett halv år. Så vi tar 1 sak i taget!

Nu ska jag leka lite med Julius innan det är dags att nanna kudden!!




Kommentarer
Postat av: Anna

Visst var det kul att bli fotad :) Håller med om att det var bra att fotografen sa vad man skulle göra.

Kul med plugg, vad funderar du då på???

2010-05-23 @ 23:36:51
Postat av: Linda

Coola bilder :)

Synd att Ywe var sjuk, en grupp bild hade sakert uppskattats av P.

2010-07-03 @ 11:14:23
URL: http://icelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0